ROYAL ASTRID TENNIS CLUB

Havengebied : Pétrolier
Activiteiten : Loisirs


Infos

Rue du Charbonnage, 15
4020 Wandre BE

+32 4 362 80 42
Pierre-Louis Bodson

ROYAL ASTRID TENNIS CLUB « LA DETENTE » DE WANDRE 

Ingeplant sinds 1949 op de terreinen van de Autonome haven, de RATCD Wandre heeft installaties en een sportclub van hoog niveau ontwikkeld, vooral bekend omwille van zijn gezelligheid en familiaal karakter. 

Grote investeringen in mensen en geldmiddelen hebben de bouw van een cafetaria en van moderne en functionele kleedkamers mogelijk gemaakt, welke beantwoorden aan de jongste toegankelijkheidsnormen voor mindervaliden.

Een dynamische jongerenschool, omkaderd door gediplomeerde leerkrachten stelt alles in het werk met het oog op de initiatie en integratie in de wereld van de sport van de jongeren uit de gemeente.

De club beschikt over zes gravelterreinen en organiseert elke jaar tennistoernooien onder de vleugel van de AFT. Hen toernooi gespeeld in juli trekt de beste spelers uit de provincie Luik en de aangrenzende provincies aan. Het augustustoernooi is voor zijn part meer ontspannen en is sinds een aantal jaren een sterke reputatie in termen van gezelligheid en goede sfeer aan het opbouwen.

TOP