CARMEUSE

Havengebied : Ampsin
Activiteiten : Produits carriers


Infos

Rue du Château 13 A
5300 Seilles BE

+32 85 83 01 98
+32 85 83 02 20
info@carmeuse.be
http://www.carmeuse.be

 

CARMEUSE

Carmeuse is de leider in de productie van alle vormen van kalk en derivaten, waaronder ongebluste kalk (calciumoxide), gebluste kalk (calciumhydroxide) en dolomiet (calcium- en magnesiumcarbonaat).

 

Kalk wordt immers in zeer talrijke toepassingen uit ons dagelijks leven gebruikt (staal, glas, bouw, landbouw en voeding, papier, chemie, plastiek, tapijten, verven, waterbehandeling, behandeling van afvalgassen,...).

 

Carmeuse telt meer dan 70 productievestigingen in West-Europa (België, Italië, Frankrijk en Nederland), in Oost- en Centraal Europa (Slowakije, Tsjechische Republiek, Hongarije, Roemenië en Turkije), in Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada) en in Afrika (Ghana).

 

Via haar wereldwijd netwerk kan Carmeuse over de ganse wereld klanten bedienen, door producten in bulk te leveren, op paletten, in zakken of container, en dit over de weg, het spoor of de waterweg. De kwalitatieve bezorgdheid van het bedrijf wordt weerspiegeld in de ISO 9001 kwaliteitscertificeringen van de meeste productievestigingen. In 2002 waren wij de eerste groep uit de steengroevensector om in België de ISO 14000 certificering te verkrijgen.

 

De productievestigingen in België zijn gelegen te : Aisemont, Engis, Frasnes, Moha en Seilles.
 
TOP