WDP

Havengebied : Trilogiport
Activiteiten : Immobilier,Logistique


Infos

Blakenberg 15
1861 Wolvertem BE

+32 (0)52 338 400
+32 (0)52 373 405
info@wdp.be
http://www.wdp.be

 WDP - Warehouses with Brains

WDP, leider op de Belgische markt, is ook één van de voornaamste spelers op Europees vlak in het domein van het ontwerp en verhuur van semi-industriële gebouwen en magazijnen.

WDP beschikt tegenwoordig over een portefeuille van ongeveer 1,1 miljoen m2 verhuurbare oppervlakte. Deze oppervlakte is voornamelijk bedekt met semi-industriële gebouwen.

De aanwezigheid van Warehouses De Pauw is bijzonder belangrijk op een voornaamste as in termen van logistiek : de as Rotterdam - Brussel - Antwerpen - Rijsel - Parijs. Naast zijn aanwezigheid in België, in Nederland, in Frankrijk bouwt WDP ook aan een strategisch vastgoedportefeuille in de Tsjechische Republiek  en in Roemenië. De firma Warehouses De Pauw, zowel te Brussel als te Parijs beursgenoteerd, heeft gekozen voor een totale transparantie en beschikt over één van de belangrijkste financiële hefbomen. Ervoor kiezen partner te worden van WDP, dit is ook kiezen voor een lange termijn partnerschap. Onze tussenkomsten houden meer in dan enkel magazijnen te verhuren. Warehouses De Pauw is een bevoorrechte partner op het vlak van vastgoed.

WDP:

-        bouwt en verhuurt magazijnen en gebouwen ten behoeve van de distributiecentra ;

-        voert projecten op maat uit op verzoek van de gebruikers ;

-        voert ‘sale and rent back’ handelingen uit

WDP verheugt er zich over één van de concessiehouders te zijn van de logistieke zone van het multimodale platform Liège Trilogiport, één van de 33 havenszones beheerd door de Autonome Haven van Luik. Op dit terrein van 10 hectaren zal Warehouses De Pauw 50.000 m² ‘state-of-the-art’ magazijnen ontwikkelen (ultramoderne magazijnen), volledig aangepast aan de havenactiviteiten.

Tegenwoordig zijn drie gebouwen voorzien : één van 10.000 m², een tweede van 13.000 m² en een laatste van meer dan 27.000 m².

TOP