AXIMA Réfrigération

Havengebied : Pétrolier
Activiteiten : Divers,Refrigération


Infos

Port Pétrolier de Wandre
Avenue de L’indépendance, 21
4020 Wandre BE

+32 4 370 05 05
+32 4 370 04 74
info@aximaref.be
http://www.aximaref.be
G. Timmermans

 AXIMA REFRIGERATION

 

AXIMA Refrigeration geniet van een ruime ervaring op het vlak van de creatie, de uitvoering en het beheer van koelingsinstallaties.

AXIMA stond aan de wieg van talrijke innoverende concepten, zowel in de voedingssector als in de sector van sport en vrije tijd. Maar ons bedrijf is ook in vele andere sectoren toonaangevend: als huidige leider op de Belgische markt van de industriële koeling, de commerciële koeling en de transport koeling beheert ze bijgevolg de ganse koelketen.

Axima verzekert ook het beheer en onderhoud van uw installaties, adviseert u i.v.m. uw aanpassingsprojecten en verzekert de conformiteit van uw installaties met de meest strenge veiligheidseisen en de jongste milieunormen van toepassing.

Met de hulp van onze ervaren ingenieurs voeren wij een concept van A tot Z uit, helemaal projectgericht en met inachtneming van de kwaliteitseisen en de behoeftes van de klant. Er wordt een bijzondere aandacht geschonken aan de energie- en milieuaspecten. De kwaliteit en de goede werking van uw industriële koelingsinstallatie gaan gepaard met een groot onderhoudsgemak en een lage kost van de levenscyclus.

AXIMA is ook een pionnier op het vlak van de PLC bedieningen. Een team van specialisten van de koelingstechnieken verzekert de programmering van de bediening, alsook de controle en visuele weergave van uw installatie.

AXIMA Refrigeration is aanwezig in 11 Europese landen, telt meer dan 1800 ingenieurs en technici en haalt een omzet van meer dan 300 miljoen euro. Een stevig communicatienetwerk verzekert de goede synergie tussen deze ondernemingen en de ontwikkeling van de knowhow. Haar strategische ligging in de haven van Antwerpen maakt overigens van AXIMA Refrigeration de ideale partner voor uw internationale projecten.

Commerciële koeling

De afdeling ‘commerciële koeling’ van AXIMA Refrigeration heeft voor u de optimale oplossing voor een breed gamma toepassingen: koeling van commerciële ruimtes, air conditioning, koel- en vriescellen, klimaatkamers, enz

Industriële koeling

AXIMA Refrigeration heeft een ruime ervaring verworven in verscheidene industriële toepassingen :

– voedingssector : brouwerijen, melk- en zuivelnijverheid, slachthuizen, behandeling en verwerking van groenten en fruit, vismijnen en overslagruimtes, industriële (banket)bakkerijen

– (petro)chemie : industriële koeling van verscheidene chemische processen, koeling van opslagtanks en vulunits, opslag en behandeling van farmaceutische producten, gascondensatiesystemen

–sport en vrije tijd : wereldwijde faam verworven op het vlak van de bouw van schaatsbanen, indoor skipistes en het aanmaken van sneeuw

Transport koeling

AXIMA Refrigeration is de exclusieve invoerder en verdeler van de Thermo King  koelunits voor het gekoeld transport en air conditioning van de bussen in België en Luxemburg.

Thermo King beschikt over een volledig gamma temperatuurregistratiesystemen uitgerust met de modernste communicatiesystemen.

 

Adresgegevens

Maatschappelijke zetel

Slachthuislaan, 23

B-2060 Antwerpen

Tel: +32 3 235 11 44

Fax: +32 3 235 87 46                        

 

Bedrijfszetel – Luik

Petroleumhaven van Wandre

Avenue de l’indépendance, 21

B-4020 Wandre

Tel : +32 4 370 05 05

Fax : +32 4 370 04 74

Email : info@aximaref.be

Website : www.aximaref.be

 

 

TOP