AUTOSECURITE

Havengebied : Pétrolier
Activiteiten : Motor Vehicles


Infos

Zoning Industriel de Petit Rechain
Avenue du Parc 21
4800 Verviers BE

+32 87.57.20.30
+32 87 57 20 01
autosecurite@autosecurite.be
http://www.autosecurite.be
Call Center
+32 87.39.39.49

AUTOSECURITE

 

De Groep Autosecurite (Autosecurite.be) is in België de grootste onafhankelijke operator erkend door de Federale Openbare Dienst Mobiliteit en Vervoer om de operaties van technische keuring uit te voeren van de voertuigen en aanhangwagens aanwezig in het verkeer, alsook om de examens te organiseren met het oog op het verkrijgen van het rijbewijs.

Om deze opdracht – onontbeerlijk om de verkeersveiligheid en de bescherming van ons milieu te verzekeren – tot een goed einde te brengen worden onze Klanten in twee ultramoderne infrastructuren onthaald, in het complex van de autonome haven van Luik, elke dag van maandag tot vrijdag van 7u tot 17u.

Het inspectiestation

Het inspectiestation beschikt over 5 lijnen voor « personenwagens » en 3 lijnen voor bedrijfsvoertuigen. Op deze site wordt, naast de klassieke keuringen, ook de keuring verzekerd van voertuigen hersteld na een ongeval, alsook de gelijkvormigheidskeuring van de ingevoerde voertuigen. Deze 2 types keuringen worden enkel op afspraak uitgevoerd.

Met het oog op een snelle, geïndividualiseerde en kwaliteitvolle dienstverlening biedt het station daarnaast aan haar professionele en particuliere Klanten een systeem van keuring op afspraak aan, zowel voor de periodieke keuringen als voor de keuringen met het oog op het doorverkopen van het voertuig. Dit systeem garandeert een technische inspectie zonder wachttijd.

Een afspraak vastleggen gebeurt heel eenvoudig door het nummer 0902/88004 (0,74€/min) te bellen.

Verder staat voor de vaklui die beschikken over een internetverbinding een nieuwe, volledig kosteloze dienst ter beschikking. Daartoe volstaat het dat ze de opening van een rekening zouden vragen op het internetportaal : https://vip.autosecurite.be

Met deze tool is het mogelijk met een verbluffend gemak afspraken vast te leggen, te annuleren of te verplaatsen.

Het examencentrum

Voor het afleggen van de theoretische examens kunnen de kandidaten zich aanbieden op het centrum op maandag en woensdag, van 7u30 tot 11u en van 12u30 tot 16u, alsook op dinsdag van 12u30 tot 16u en dit, zonder afspraak.

Voor het afleggen van de praktische examens worden de kandidaten uitgenodigd een afspraak vast te leggen op het examencentrum om de datum die hen het best ligt vast te leggen.

Het examencentrum is bevoegd voor alle rijbewijsklassen, met uitzondering van de G klasse (landbouwtractoren) en is de enige locatie in de provincie voor de examens voor klasse A (motoren).

Voor alle inlichtingen m.b.t. de toegankelijkheid van onze lokalen, alsook m.b.t. de reglementering van toepassing voor beide activiteiten nodigen wij u uit onze website te raadplegen: Autosecurite.be

Adresgegevens

Het station N° 91

Avenue de l’Indépendance, 91

4020 WANDRE

Tel: +32 87 57 20 30

Email : autosecurite@autosecurite.be

Verantwoordelijke van het station : De Heer Jean-Marc Theate

Website: https://vip.autosecurite.be     

         

Het examencentrum

Avenue de l’Indépendance, 103

4020 WANDRE

Tel : +32 87 57 20 30

Email : autosecurite@autosecurite.be

Verantwoordelijke van het centrum : Mevrouw Carine Mignon

Website: www.autosecurite.be.

 

TOP